Gain clarity, get focus

Wij zorgen voor financiele duidelijkheid en regelen je hypotheek
Zo kun jij je focussen op je huis, je plan of je droom

Gain clarity,
Get focus

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2022/06/Klar-Finance-Team-2022.jpg
https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2022/06/Klar-Finance-Team-2022.jpg

Over ons

Wij hebben Klår in 2018 opgericht omdat wij geloven dat het kopen van een huis ‐ en het regelen van de financiering ‐ eigenlijk iets leuks zou moeten zijn. We weten daarnaast dat de koop op zich al opwindend genoeg is en daarom niemand zit te wachten op extra gedoe en stapels papieren. Dat begrijpen wij als geen ander! En dat is ook precies waarom wij het graag net iets anders aanpakken.

Wij hebben veel expertise en ervaring in hypotheken, alternatieve financieringen en investeringen. Daarom zijn we er van overtuigd dat wij voor jou als koper het verschil kunnen maken. En omdat we je echt door het hele proces loodsen, van het begin tot het eind. We weten dat veel mensen een beetje tegen dat proces opzien, maar geloof ons: voor ons is het .. ehh ja… dagelijkse kost.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-peter-geurts.jpg
Peter
Jochem over Peter

Peter beschikt over een ongeëvenaarde energie! Dit is in zijn prive leven duidelijk te zien aan hoe hij altijd het meeste wil halen uit zijn family time maar ook bij fietsen, hardlopen en surfen… Bij Klår zit hij er met dezelfde overmoeibare toewijding en enthousiasme in. Hij neemt zijn werk erg serieus, maar zichzelf gelukkig niet te veel. Er gaat geen dag voorbij dat er niet gelachen wordt en het glas is altijd half‐vol. En als de situatie wat minder gezellig is ziet hij altijd als eerste een lichtpuntje.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-jochem.jpg
Jochem
Peter over Jochem

Ik zei het al jaren tegen hem, we zouden samen een bedrijf moeten beginnen! Wij zijn de perfecte combinatie: Jochem is DE man wanneer het aankomt op het oplossen van problemen met banken (en andere instituties) Als hij het niet kan, kan niemand het. Hij is eerlijk en transparant naar zichzelf en de mensen omzich heen en daarnaast heeft hij onwijs veel humor. Ik kan met trots zeggen dat hij mijn maat en compagnon is.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-tom.jpg
Tom
Peter en Jochem over Tom

Tom is de perfecte toevoeging aan ons team. Hij studeert Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. We hebben hem leren kennen tijdens zijn werk in de deli van zijn ouders waarbij ons zijn klantbenadering opviel. Hij maakt een geweldige eiersalade en claimt dat hij alles weet van voetbal… Wij denken dat hij vooral verstand heeft van eiersalade. Hoe dan ook: met hem aan boord zijn we nog beter uitgerust om jou te helpen met het regelen van je droomhuis.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2022/06/Klar-Finance-Liam-1.jpg
Liam
Peter en Jochem over Liam

Liam hebben we leren kennen via Linkedin. Hij viel op. Een Nederlander, opgegroeid in Australië. Hij heeft meerdere jaren werkervaring binnen de (Australische) gezondheidszorg. Maar op dit moment is hij student Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze combinatie van zorg en financiën zie je niet vaak en we hebben hem daarom graag in ons team. Liam is net als jij; een ontdekker die huis en haard heeft verlaten voor een avontuur. Hij spreekt letterlijk en figuurlijk dezelfde taal als jij. Met Liam aan boord zijn we nog beter in staat om jou de ervaring van een ontspannen hypotheekproces te bieden.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2022/06/Klar-Finance-Wayne-1.jpg
Wayne
Peter en Jochem over Wayne

Een Zuid-Afrikaanse BBQ goeroe en expat. Wayne heeft zich volledig ingeburgerd in onze mooie provincie Friesland. Alleen dat is al een bijzondere prestatie. Ook heeft Wayne inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening. Hij is met recht een vakspecialist. Met Wayne aan boord zijn we nog beter in staat om ‘complexe materie’ eenvoudig te maken.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2023/01/Klar-Finance-Carlijn-2.jpg
Carlijn
Peter en Jochem over Carlijn

Regen buiten, de dagen kort… een somber najaarsdagje. En dan opeens zijn we op de site van Carlijn en de zon breekt een beetje door. ‘Complexe materie eenvoudig maken’, dat klinkt als Klår. ‘Persoonlijk’, ‘bescheiden’ en ‘down to earth’? Zou het echt? We pakken de telefoon en bellen haar direct op. We hadden meteen een klik. Ze vertelt over haar ervaring als (senior) Tax Consultant bij PWC en USG Legal: oog voor detail en zeer ondernemend. En ze heeft veel ervaring met expats. Dit is zo Klår als een klontje: Carlijn is aan boord! Vanaf vandaag kunnen we je mét Carlijn nog beter helpen! Want nu zijn we nog beter in belastingadvies. Dus leuker kunnen we het wél maken. En makkelijker!