Gain clarity, get focus

Wij zorgen voor financiele duidelijkheid en regelen je hypotheek
Zo kun jij je focussen op je huis, je plan of je droom

Gain clarity,
Get focus

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-014-1-scaled.jpg
https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-M023-1-scaled.jpg

Over ons

Wij hebben Klår in 2018 opgericht omdat wij geloven dat het kopen van een huis ‐ en het regelen van de financiering ‐ eigenlijk iets leuks zou moeten zijn. We weten daarnaast dat de koop op zich al opwindend genoeg is en daarom niemand zit te wachten op extra gedoe en stapels papieren. Dat begrijpen wij als geen ander! En dat is ook precies waarom wij het graag net iets anders aanpakken.

Wij hebben veel expertise en ervaring in hypotheken, alternatieve financieringen en investeringen. Daarom zijn we er van overtuigd dat wij voor jou als koper het verschil kunnen maken. En omdat we je echt door het hele proces loodsen, van het begin tot het eind. We weten dat veel mensen een beetje tegen dat proces opzien, maar geloof ons: voor ons is het .. ehh ja… dagelijkse kost.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-peter-geurts.jpg
Peter
Jochem over Peter

Peter beschikt over een ongeëvenaarde energie! Dit is in zijn prive leven duidelijk te zien aan hoe hij altijd het meeste wil halen uit zijn family time maar ook bij fietsen, hardlopen en surfen… Bij Klår zit hij er met dezelfde overmoeibare toewijding en enthousiasme in. Hij neemt zijn werk erg serieus, maar zichzelf gelukkig niet te veel. Er gaat geen dag voorbij dat er niet gelachen wordt en het glas is altijd half‐vol. En als de situatie wat minder gezellig is ziet hij altijd als eerste een lichtpuntje.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-jochem.jpg
Jochem
Peter over Jochem

Ik zei het al jaren tegen hem, we zouden samen een bedrijf moeten beginnen! Wij zijn de perfecte combinatie: Jochem is DE man wanneer het aankomt op het oplossen van problemen met banken (en andere instituties) Als hij het niet kan, kan niemand het. Hij is eerlijk en transparant naar zichzelf en de mensen omzich heen en daarnaast heeft hij onwijs veel humor. Ik kan met trots zeggen dat hij mijn maat en compagnon is.

https://klarfinance.nl/wp-content/uploads/2020/06/klar-finance-tom.jpg
Tom
Peter en Jochem over Tom

Tom is de perfecte toevoeging aan ons team. Hij studeert Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. We hebben hem leren kennen tijdens zijn werk in de deli van zijn ouders waarbij ons zijn klantbenadering opviel. Hij maakt een geweldige eiersalade en claimt dat hij alles weet van voetbal… Wij denken dat hij vooral verstand heeft van eiersalade. Hoe dan ook: met hem aan boord zijn we nog beter uitgerust om jou te helpen met het regelen van je droomhuis.