Gain clarity
Get focus

Jouw belang

Meld je aan en krijg toegang tot onze whitepaper.

Please wait...

Thank you for sign up! We'll send you an email with a download link.

Matchmakers

Je hypotheek is waarschijnlijk de grootste schuld die je ooit aan zal gaan. Tegelijk is het vaak de enige manier om jouw droomhuis te kunnen kopen. Laten we daarom zorgen dat het allemaal goed geregeld is.

Wij zijn echte matchmakers en we staan klaar om jou te helpen. We hebben jarenlange ervaring met financieringen. Zowel bij het verstrekken als bij het aanvragen ervan. Hierdoor kennen we het speelveld door en door. Wanneer we jou goed hebben leren kennen en weten wat je wilt, maken we een plan. Daarna schakelen we de juiste partijen in. Meestal is dit een bank. Kun je daar echter niet terecht? Dan kijken we ook naar private financiers.

Bekijk onze prijzen.

100% Onafhankelijk

Jouw belang staat bij ons voorop. We werken niet voor geldverstrekkers en ontvangen geen commissies. Dit zorgt ervoor dat we 100% onafhankelijk zijn.

Goed om te weten: je bent altijd welkom als je met een vraag zit. Of het nou is voor een second opinion of dat je met ons wil sparren over een bepaald onderwerp. Aarzel niet om contact op te nemen!

Als je klikt op een van de onderstaande links vind je een korte beschrijving van wat we voor je kunnen betekenen en hoe wij werken.