Gain clarity
Get focus

Jouw belang

Belastingadvies

Financiële zaken wil je goed geregeld hebben. En het liefst op een ontspannen manier. Dit is de filosofie van Klår Finance.

Het begon met hypotheken, alternatieve financieringen en investeringen. We nemen je aan de hand, staan naast je en loodsen je door het gehele proces. Voor ons is dit een dankbare taak. Veel mensen zien namelijk stiekem op tegen de papierwinkel en het proces.

Dit geldt vaak ook bij het doen van je jaarlijkse belastingaangifte of bijvoorbeeld de voorlopige teruggave. Je doet het niet dagelijks en omdat de uitkomst afhankelijk is van jouw persoonlijke situatie wil je er zeker van zijn dat het klopt. Ook wil je er zeker van zijn dat je gebruik maakt van alle mogelijke voordelen en regelingen die er zijn.

Wij begrijpen dit als geen ander! En dit is ook precies waarom wij het je graag uit handen nemen.

100% Onafhankelijk

Eén partij waar je jouw belangrijkste financiële zaken mee regelt. Die met je kan sparren over je plannen en wensen voor de toekomst.

Misschien helpen we je al met je hypotheekvraagstukken? Dan kennen we elkaar al door en door en schakelen we snel. Kennen we elkaar nog niet? Dan gaan we daar eerst verandering in brengen. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw situatie en we kijken samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.